Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Dunkirk: Νέο teaser trailer για το ιστορικό θρίλερ του Christopher Nolan

Όσοι γνωρίζουν τη δουλειά του Christopher Nolan (“Interstellar,” “Inception,” “The Dark Knight” Trilogy), τότε ξέρουν περίπου τι πρέπει να περιμένουν από τη νέα ταινία του δημοφιλούς σκηνοθέτη και σεναριογράφου.

Ο λόγος φυσικά για την ταινία Dunkirk, η οποία είναι βασισμένη στην «Επιχείρηση Ντιναμό» (Operation: Dynamo), μια αποστολή διάσωσης 198.000 Βρετανών και 140.000 Γάλλων και Βέλγων στρατιωτών, οι οποίοι είχαν αποκοπεί από τις μονάδες τους και περικυκλωθεί από τους Ναζί στη μικρή πόλη της Δουνκέρκης (Dunkirk), στα βόρεια της Γαλλία, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.


Οι Tom Hardy, Cillian Murphy και ο βραβευμένος με Όσκαρ Mark Rylance βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Kenneth Branagh, Harry Styles (One Direction), καθώς και ο πρωτοεμφανιζόμενος Fionn Whitehead. Η πρεμιέρα του Dunkirk αναμένεται στις 21 Ιουλίου (24 Ιουλίου στις ελληνικές αίθουσες), ωστόσο η ταινία έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Εδώ που τα λέμε, με τόσο πλούσιο cast και σκηνοθέτη τον Christopher Nolan, πώς να μην είναι υψηλές οι προσδοκίες;

Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να χορτάσεις με ένα μικρό TV Spot, στη συνέχεια ακολουθεί και το επίσημο trailer της ταινίας… για να μην ψάχνεις.




Σχόλια