Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Volume 1 - Rakka: H πρώτη ταινία μικρού μήκους της Oats Studios είναι γεγονός!

Η πρώτη ταινία μικρού μήκους της Oats Studios του Neil Blomkamp είναι πλέον γεγονός! Και είναι πραγματικά εκπληκτική!

Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, ο σκηνοθέτης των District 9 και Chappie, Νιλ Μπλόμκαμπ, μας παρουσίασε τα Oats Studios, μια ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής ταινιών μικρού μήκους. Ο Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης μας έχει ήδη προϊδεάσει -μέσα από μια σειρά από teasers- για το τι ετοιμάζει, ενώ είδαμε στην οθόνη μας να "παρελαύνουν" βαριά ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Sigourney Weaver, αλλά και ταλαντούχοι ηθοποιοί όπως είναι μεταξύ άλλων οι Dakota Fanning και Sharlto Copley.


Εκτός από τις δωρεάν μικρού μήκους ταινίες που θα δημοσιεύονται στο YouTube, η Oats Studios θα προσφέρει παράλληλα και μια επί πληρωμή έκδοση της εκάστοτε ταινίας μέσω του Steam, περιλαμβάνοντας στο πακέτο και assets όπως concept art, 3D models, VFX περιεχόμενο και άλλα.

Τα πρώτα δείγματα ήταν εξαιρετικά και φαίνεται ότι το "πείραμα" βρίσκεται σε καλό δρόμο! Ειδικά μετά την πρώτη πειραματική sci-fi ταινία μικρού μήκους του στούντιο, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει! Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ταινίας, ήταν "shut up and take my money!". Η ομάδα της Oats είναι ταλαντούχα και τα καλύτερα έρχονται. Ο τίτλος της πρώτης ταινίας μικρού μήκους του Νιλ Μπλόμκαμπ έχει τίτλο Rakka και μπορείς να την απολαύσεις μέσα από τον παρακάτω player: