Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Τα νέα Sega Genesis και Atari 2600 είναι γεγονός! Έρχονται το φθινόπωρο του 2017

Στις αρχές του μήνα, η AtGames ανακοίνωσε ότι η κλασικές κονσόλες Atari 2600 και Sega Genesis όχι απλά επιστρέφουν στην αγορά, αλλά θα διατεθούν σε μια σειρά από νέες πλατφόρμες: συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας και φορητές κονσόλες.



Το Atari Flashback 8 Gold (όπως θα είναι η ονομασία του) διαθέτει προεγκατεστημένα 120 κλασικά παιχνίδια, όπως το Pitfall! της Activision, το Space Invaders της Taito, καθώς και πολλά άλλα κλασικά παιχνίδια της Atari 2600 όπως τα Kaboom!, River Raid, Centipede, και Millipede. Την κονσόλα συνοδεύουν δύο νέα ασύρματα χειριστήρια υψηλής απόδοσης 2,4GHz, τα οποία σχεδιαστικά μοιάζουν με τα πρωτότυπα της Atari 2600, ενώ υπάρχει και η επιλογή για σύνδεση ενσύρματων controllers. Άλλα χαρακτηριστικά για το Atari Flashback 8 Gold περιλαμβάνουν 720p HDMI output, scan line filtering, και τα χαρακτηριστικά save/pause/rewind για κάθε παιχνίδι.



Το Sega Genesis Flashback διαθέτει ένα εντυπωσιακό νέο σχεδιασμό που θυμίζει την αρχική κονσόλα, ενσωματώνει 85 παιχνίδια, ενώ διαθέτει θύρα για να τοποθετήσεις τα αγαπημένα σου Sega Genesis και Mega Drive cartridges. Όσον αφορά στα προεγκατεστημένα παιχνίδια, θα βρεις πολλά κλασικά και αγαπημένα από τις σειρές Sonic, Mortal Kombat, Phantasy Star, και Shining Force. Όπως και στο Atari Flashback 8 Gold, η κονσόλα έρχεται με δύο νέα ασύρματα χειριστήρια 2,4GHz, που μοιάζουν με τα πρωτότυπα, δύο θύρες για ενσύρματα controllers, 720p HDMI output, scan line filtering, καθώς και τα χαρακτηριστικά save/pause/rewind για κάθε παιχνίδι.



Η κυκλοφορία των δύο συστημάτων δεν είναι πολύ μακριά, καθώς αναμένονται το ερχόμενο φθινόπωρο. Η λογική λέει ότι δεν θα τα δούμε στα ελληνικά καταστήματα, αλλά υπάρχει τρόπος να τα αποκτήσεις αν το θέλεις. Μείνε συντονισμένος/η για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Σχόλια