Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Εντός 2018 η κυκλοφορία του Metroid Prime 4, σύμφωνα με στέλεχος της Nintendo

Την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της φετινής E3, η Nintendo πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες της (αν όχι την καλύτερη) παρουσιάσεις την τελευταία 10ετία, που περιλάμβανε μια σειρά από σημαντικές ανακοινώσεις για τους fans της ιαπωνικής εταιρείας, όπως είναι η επιστροφή της σειράς Metroid - με το επερχόμενο Metroid Prime 4.


Ωστόσο, τη χαρά της ανακοίνωσης διαδέχθηκε η επιφύλαξη (και λίγο γκρίνια), καθώς ναι μεν ανακοινώθηκε ο πολυαναμενόμενος τίτλος, χωρίς όμως ημερομηνία (ή έστω ένα παράθυρο) κυκλοφορίας – επομένως πολλοί ήταν εκείνοι που -δικαιολογημένα- υπέθεσαν ότι το νέο Metroid θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον σε 2-3 χρόνια από τώρα. Γι’ αυτό λοιπόν και ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας του Κιότο φρόντισε να καθησυχάσει (;) τους fans, επιβεβαιώνοντας ότι η κυκλοφορία του Metroid Prime 4 αναμένεται εντός του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, ο Charlie Scibetta της Nintendo of America αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο GamesBeat ότι το Metroid Prime 4 έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στο 2018, μαζί με άλλα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν για το Nintendo Switch, όπως τα Kirby, Yoshi, και το νέο Pokemon. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, αντιπρόσωπος της Nintendo δήλωσε ότι ο Scibetta αναφερόταν στο lineup που είναι προγραμματισμένο για το 2018 και μετά, πράγμα που σημαίνει ότι το Metroid Prime 4 δεν θα κυκλοφορήσει εντός του 2018. Πάντως, το παιχνίδι βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Ακόμα και στις αρχές του 2019 να κυκλοφορήσει… καλά είναι. Γιατί φοβάμαι ότι πάει για 2020. (Μακάρι να μην βγω αληθινός).

Πηγή

Σχόλια