Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Deadpool 2


Τα γυρίσματα για τη δεύτερη ταινία Deadpool έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον πρωταγωνιστή και παραγωγό Ryan Reynolds να ξεκινάει το teasάρισμα μέσα από το Instagram account του, δημοσιεύοντας την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Deadpool 2.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις

Η φωτογραφία δείχνει τον Reynolds, δηλαδή τον Deadpool, να χαλαρώνει μπροστά από την έπαυλη των X-Men (X-Mansion), επιβεβαιώνοντας προηγούμενες αναφορές ότι η παραγωγή πραγματοποιεί γυρίσματα στην συγκεκριμένη θέση. Δηλαδή στο Κάστρο Χάτλεϋ (Hatley Castle), στη Βικτώρια (πρωτεύουσα της καναδικής επαρχίας της Βρετανικής Κολομβίας). Το Κάστρο Χάτλεϋ έχει διατελέσει ως έπαυλη του Charles Xavier που μετατράπηκε σε σχολείο «για χαρισματικούς νέους» στις ταινίες X2: X-Men United, X-Men: The Last Stand, καθώς και στο περσινό Deadpool – ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS - όταν ο Deadpool βρέθηκε εκεί για να ζητήσει βοήθεια από τους Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) και Colossus (Stefan Kapičić), για την τελική μάχη ενάντια στον Ajax (Ed Skrein) και την Angel Dust (Gina Carano).

Την σκηνοθεσία του Deadpool 2 υπογράφει ο David Leitch (John Wick), ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη από τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας, Tim Miller. Η Fox αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή της ταινίας τον Ιούνιο στο Βανκούβερ. Ο Ryan Reynolds θα επιστρέψει ως Wade Wilson, a.k.a Deadpool, Merc with a Mouth, ενώ στο δεύτερο κεφάλαιο θα συναντήσουμε τον Josh Brolin ως Cable, αλλά και την Zazie Beetz (Atlanta) στο ρόλο της Domino, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από τους fans οι οποίοι θεωρούν ότι η Domino είναι λευκή και ο ρόλος έπρεπε να δοθεί σε λευκή ηθοποιό. Ωστόσο, ο δημιουργός του χαρακτήρα της Domino (και του Deadpool), Rob Liefeld, ξεκαθάρισε ότι η πεποίθηση πολλών ότι η μεταλλαγμένη είναι λευκή, απλά δεν ισχύει.

Ο Jack Kesy πρόκειται να ενσαρκώσει κάποιον κακοποιό που εικάζεται ότι είναι ο Black Tom Cassidy, ενώ η Shioli Kutsuna αποτελεί ακόμα μία προσθήκη στο cast με άγνωστο -μέχρι στιγμής- «βασικό» ρόλο. Η πρεμιέρα του Deadpool 2 στις σκοτεινές αίθουσες αναμένεται την 1η Ιουνίου 2018.

Πηγή

Σχόλια