Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Απόκτησε εντελώς δωρεάν το πρώτο επεισόδιο του Hitman!

Πριν από λίγες μέρες, και επίσημα η Square Enix αποφάσισε να αποδεσμεύσει την IO Interactive από τις ομάδες ανάπτυξης που έχει στην «φαρέτρα» της, με την δεύτερη, όμως, να διατηρεί τα δικαιώματα του επιτυχημένου franchise Hitman.



Έτσι, η IO Interactive γιορτάζει την ανεξαρτησία της προσφέροντας το πρώτο επεισόδιο του Hitman δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή PS4, Xbox One και PC! Το πρώτο επεισόδιο περιλαμβάνει δύο story missions ( συμπεριλαμβανομένων όλων των cut-scenes), δύο Escalation Contracts, πάνω από 40 challenges, 17 achievements και trophies, καθώς και χιλιάδες αποστολές που δημιουργήθηκαν από τους παίκτες στο Contracts Mode.

Οι παίκτες που θα κατεβάσουν δωρεάν το ICA Facility θα είναι σε θέση να διατηρήσουν όλη τους την πρόοδο εάν αποφασίσουν να αναβαθμίσουν στην πλήρη έκδοση του τίτλου. Επιπρόσθετα, η IO Interactive θα προσφέρει γενναίες εκπτώσεις σε όσους αποφασίσουν να αγοράσουν το Hitman.
To πρώτο επεισόδιο του Hitman θα είναι διαθέσιμο σε μερικές ώρες. Τσέκαρε τη σελίδα του τίτλου στο Steam ή κάνε log in στην κονσόλα σου και ρίξε μια ματιά στη σελίδα του παιχνιδιού στο PS Store ή στο Xbox Live.

Σχόλια