Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Miss Sloane: Μία πολιτική... αντιηρωίδα!

Δεν το κρύβω, είμαι τρελός θαυμαστής της Τζέσικα Τσάστεϊν, ή, μάλλον, για να είμαι πιο ειλικρινής, είμαι ερωτευμένος με την Τζέσικα Τσάστεϊν. Είναι μία εξαιρετική ηθοποιός και γοητευτικότατη γυναίκα φυσικά. Έχω δει αρκετές ταινίες της, μια από τις τελευταίες (που είδα πρόσφατα) είναι και το Miss Sloane (Κυρία Σλόαν).


Αρχικά, να τονίσω ότι το παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παρουσίαση, review ή κάτι αντίστοιχο. Απλώς, ό,τι διαβάσεις παρακάτω, είναι η άποψή μου για μια ταινία που μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ουσιαστικά, μέσα από τις (όσο γίνεται συγκροτημένες) σκέψεις μου απαντώνται οι λόγοι που αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς.

Δεύτερον, ίσως υπάρχουν spoilers, επομένως - εάν δεν έχεις δει την ταινία- καλό είναι να μην διαβάσεις παρακάτω. Άλλωστε, όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, η «κριτική» μου θα είναι εντελώς… υποκειμενική, και στην προκειμένη περίπτωση θετική. Με πιο απλά λόγια, σου προτείνω να την δεις. Σίγουρα δεν θα είναι χάσιμο χρόνου ή χρημάτων (εάν αποφασίσεις να την…

Dunkirk: Ακόμη ένα απολαυστικό trailer στα 70mm

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Dunkirk (Δουνκέρκη) έχει ήδη αρχίσει, και όπως ήταν αναμενόμενο στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμα ένα trailer για το πολεμικό έπος του Κρίστοφερ Νόλαν (“Interstellar,” “Inception,” “The Dark Knight” Trilogy).


Για τη νέα του ταινία, ο Νόλαν επιστράτευσε για ακόμα μία φορά τον Τομ Χάρντι, ενώ το καστ συμπληρώνουν πολλά γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι Κένεθ Μπράνα, Μαρκ Ράιλανς, Κίλιαν Μέρφι, και Τζακ Λόουντεν, με τους Φιον Γουάιτχεντ και Χάρι Στάιλς να κάνουν το κινηματογραφικό τους ντεμπούτο.

Η «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν θα κάνει πρεμιέρα δυο μέρες νωρίτερα από την προβλεπόμενη (21 Ιουλίου) σε φιλμ 35mm και 70mm, ενώ το ντεμπούτο της στις ελληνικές αίθουσες αναμένεται σχεδόν ένα μήνα μετά, και συγκεκριμένα στις 24 Αυγούστου. Μέχρι τότε…

Σχόλια