Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

To GOG προσφέρει εντελώς δωρεάν το κλασικό first-person shooter Shadow Warrior

Το κλασικό first-person shooter Shadow Warrior (1997) προσφέρεται εντελώς δωρεάν μέσα από την πλατφόρμα της CD Projekt  GOG. Αναπτύχθηκε από την 3D Realms, το στούντιο που βρίσκετε πίσω από το επικό Duke Nukem, το Shadow Warrior είναι ένα εξίσου αιμοβόρικο και κάφρικο παιχνίδι της ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του 1990.


Mε πρωταγωνιστή ένα θρυλικό δολοφόνο ninja που ονομάζεται Lo Wang, το Shadow Warrior τοποθετεί τους παίκτες σε μια εκκεντρική ιστορία που περιλαμβάνει μπόλικη βία, μπόλικο πιστολίδι, μάχες με σπαθιά, μπόλικο kung-fu και μαύρο χιούμορ, που συνδυάζεται άψογα με την σπλατεριά που προσφέρει απλόχερα το παιχνίδι. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα οχήματα. Το πλέον κλασικό παιχνίδι, όχι μόνο διατίθεται εντελώς δωρεάν, αλλά έρχεται πακέτο με τα δύο expansions: Wanton Destruction και Twin Dragon. Έτσι, για να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί!
 
Η αναβίωση του επικού παιχνιδιού της 3D Realms ήρθε 16 χρόνια μετά, από το πολωνικό στούντιο Flying Wild Hog. Αυτή η χαλαρή διασκευή κυκλοφόρησε το 2013 για PlayStation 4, Xbox One και PC. To παιχνίδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία που σύντομα ήρθε και το πρώτο sequel, το Shadow Warrior 2, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά για PS4, Xbox One και PC.

Πηγή

Σχόλια