Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Miss Sloane: Μία πολιτική... αντιηρωίδα!

Δεν το κρύβω, είμαι τρελός θαυμαστής της Τζέσικα Τσάστεϊν, ή, μάλλον, για να είμαι πιο ειλικρινής, είμαι ερωτευμένος με την Τζέσικα Τσάστεϊν. Είναι μία εξαιρετική ηθοποιός και γοητευτικότατη γυναίκα φυσικά. Έχω δει αρκετές ταινίες της, μια από τις τελευταίες (που είδα πρόσφατα) είναι και το Miss Sloane (Κυρία Σλόαν).


Αρχικά, να τονίσω ότι το παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παρουσίαση, review ή κάτι αντίστοιχο. Απλώς, ό,τι διαβάσεις παρακάτω, είναι η άποψή μου για μια ταινία που μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ουσιαστικά, μέσα από τις (όσο γίνεται συγκροτημένες) σκέψεις μου απαντώνται οι λόγοι που αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς.

Δεύτερον, ίσως υπάρχουν spoilers, επομένως - εάν δεν έχεις δει την ταινία- καλό είναι να μην διαβάσεις παρακάτω. Άλλωστε, όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, η «κριτική» μου θα είναι εντελώς… υποκειμενική, και στην προκειμένη περίπτωση θετική. Με πιο απλά λόγια, σου προτείνω να την δεις. Σίγουρα δεν θα είναι χάσιμο χρόνου ή χρημάτων (εάν αποφασίσεις να την…

To GOG προσφέρει εντελώς δωρεάν το κλασικό first-person shooter Shadow Warrior

Το κλασικό first-person shooter Shadow Warrior (1997) προσφέρεται εντελώς δωρεάν μέσα από την πλατφόρμα της CD Projekt  GOG. Αναπτύχθηκε από την 3D Realms, το στούντιο που βρίσκετε πίσω από το επικό Duke Nukem, το Shadow Warrior είναι ένα εξίσου αιμοβόρικο και κάφρικο παιχνίδι της ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του 1990.


Mε πρωταγωνιστή ένα θρυλικό δολοφόνο ninja που ονομάζεται Lo Wang, το Shadow Warrior τοποθετεί τους παίκτες σε μια εκκεντρική ιστορία που περιλαμβάνει μπόλικη βία, μπόλικο πιστολίδι, μάχες με σπαθιά, μπόλικο kung-fu και μαύρο χιούμορ, που συνδυάζεται άψογα με την σπλατεριά που προσφέρει απλόχερα το παιχνίδι. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα οχήματα. Το πλέον κλασικό παιχνίδι, όχι μόνο διατίθεται εντελώς δωρεάν, αλλά έρχεται πακέτο με τα δύο expansions: Wanton Destruction και Twin Dragon. Έτσι, για να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί!
 
Η αναβίωση του επικού παιχνιδιού της 3D Realms ήρθε 16 χρόνια μετά, από το πολωνικό στούντιο Flying Wild Hog. Αυτή η χαλαρή διασκευή κυκλοφόρησε το 2013 για PlayStation 4, Xbox One και PC. To παιχνίδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία που σύντομα ήρθε και το πρώτο sequel, το Shadow Warrior 2, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά για PS4, Xbox One και PC.

Πηγή

Σχόλια