Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Miss Sloane: Μία πολιτική... αντιηρωίδα!

Δεν το κρύβω, είμαι τρελός θαυμαστής της Τζέσικα Τσάστεϊν, ή, μάλλον, για να είμαι πιο ειλικρινής, είμαι ερωτευμένος με την Τζέσικα Τσάστεϊν. Είναι μία εξαιρετική ηθοποιός και γοητευτικότατη γυναίκα φυσικά. Έχω δει αρκετές ταινίες της, μια από τις τελευταίες (που είδα πρόσφατα) είναι και το Miss Sloane (Κυρία Σλόαν).


Αρχικά, να τονίσω ότι το παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παρουσίαση, review ή κάτι αντίστοιχο. Απλώς, ό,τι διαβάσεις παρακάτω, είναι η άποψή μου για μια ταινία που μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ουσιαστικά, μέσα από τις (όσο γίνεται συγκροτημένες) σκέψεις μου απαντώνται οι λόγοι που αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς.

Δεύτερον, ίσως υπάρχουν spoilers, επομένως - εάν δεν έχεις δει την ταινία- καλό είναι να μην διαβάσεις παρακάτω. Άλλωστε, όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, η «κριτική» μου θα είναι εντελώς… υποκειμενική, και στην προκειμένη περίπτωση θετική. Με πιο απλά λόγια, σου προτείνω να την δεις. Σίγουρα δεν θα είναι χάσιμο χρόνου ή χρημάτων (εάν αποφασίσεις να την…

God: Serengeti - Η ιστορία του δημιουργού μας μέσα σε 4 λεπτά

Η Oats Studios συνεχίζει να μας «βομβαρδίζει» με εκπληκτικό περιεχόμενο, κάτι που προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου. Αυτή τη φορά βλέπουμε τον Sharlto Copley να «υποδύεται» τον…Λονδρέζο Θεό, σε ένα αρκετά καυστικό, πλην όμως ευρηματικό κλιπ.


Το νέο βίντεο του Neill Blomkamp έχει τίτλο God: Serengeti και στο οποίο ο "δημιουργός" ασκεί το αγαπημένο του χόμπι, που δεν είναι άλλο από το να "παίζει" με τους ανθρώπους. Μπορείς να απολαύσεις το εν λόγω βίντεο μέσα από τον παρακάτω player. Στο μεταξύ, στις 12 Ιουλίου αναμένεται η επόμενη ταινία μικρού μήκους του στούντιο, με τίτλο Zygote. Μέχρι τότε...


Σχόλια