Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Νέα εντυπωσιακή εικόνα και πληροφορίες σχετικά με την Rey στο Star Wars Battlefront II

Το Star Wars Battlefront II είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία το ερχόμενο φθινόπωρο και μία από τις πιο συναρπαστικές πτυχές του παιχνιδιού είναι η τεράστια ποικιλία χαρακτήρων, χαρτών, οχημάτων και πολλές άλλες συναρπαστικές προσθήκες που -όπως μας έχει υποσχεθεί η ΕΑ- πρόκειται να αποκαλυφθούν στο εγγύς μέλλον.


Ενώ το αρχικό παιχνίδι, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015, επικεντρώθηκε σχεδόν αποκλειστικά στην αρχική τριλογία, το Star Wars Battlefront II θα περιλαμβάνει στοιχεία τόσο από τα τρία prequels όσο και από τα sequels.

Η Rey, μαζί με πολλούς άλλους χαρακτήρες, από το The Force Awakens και το επερχόμενο The Last Jedi, θα περιλαμβάνονται στο παιχνίδι ως playable characters. Παρόλο που η Rey ήταν πρωταγωνίστρια στο πρώτο gameplay video τον περασμένο μήνα, λίγα είχαν γίνει γνωστά για τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις «special abilities» του χαρακτήρα μέχρι τώρα. Έτσι, η ΕΑ πρόσθεσε μια ολοκαίνουργια διαδραστική σελίδα στην επίσημη ιστοσελίδα της, η οποία περιλαμβάνει εικόνες και πληροφορίες σχετικά με την Rey στο Battlefront II.



Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες πληροφορίες, η Rey χρησιμοποιεί τη Δύναμη για να αιφνιδιάζει και να νικάει τους εχθρούς της. Οι τρεις μοναδικές ικανότητες του χαρακτήρα είναι οι εξής:

Dash Strike: Η Rey απωθεί τους αντιπάλους της κρατώντας το lightsaber της ψηλά, προκαλώντας ζημιά στους εχθρούς που τολμούν να σταθούν στο διάβα της.
Mind Trick: Η Rey αναγκάζει τους κοντινούς εχθρούς να ζαλιστούν και να μπερδευτούν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.
Insight: Η Rey μπορεί να αισθανθεί (σ.σ. ουσιαστικά σκανάρει) εις βάθος το περιβάλλον της, αποκαλύπτοντας και μαρκάροντας όλους τους κοντινούς εχθρούς. 

Η ΕΑ αποκάλυψε επίσης μια πλήρης, υψηλής ποιότητας εικόνα με το μοντέλο χαρακτήρα της Rey, το οποίο μοιάζει εκπληκτικά ρεαλιστικό.


Οι Rey και Kylo Ren έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ως playable characters στο παιχνίδι, το οποίο και αναμένεται σε εκδόσεις για PS4, Xbox One και PC στις 17 Νοεμβρίου. Οι Finn και Captain Phasma θα προστεθούν στο παιχνίδι μέσω δωρεάν DLC που θα κυκλοφορήσει μετά την κυκλοφορία του τίτλου. Όσοι προ-παραγγείλουν θα είναι σε θέση να αποκτήσουν τα The Last Jedi skins της Rey και του Kylo.

Σχόλια