Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Έρχεται το επικό trailer του Star Wars: The Last Jedi

Η Lucasfilm ανακοίνωσε σήμερα ότι το trailer για το πολυαναμενόμενο Star Wars: The Last Jedi θα κάνει το ντεμπούτο του στο 'Monday Night Football' του ESPN τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του NFL μεταξύ των Minnesota Vikings και Chicago Bears in Chicago. Το παιχνίδι αρχίζει στις 03:15 ώρα Ελλάδας.


Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του 8ου επεισοδίου της θρυλικής Skywalker saga ξεκίνησε -τουλάχιστον για τους σκληροπυρηνικούς fans- αμέσως μετά το ντεμπούτο του The Force Awakens. Τώρα, βρισκόμαστε μόλις δύο μήνες από την πρώτη προβολή του επόμενου κεφαλαίου της σειράς και το teaser που δημοσίευσε η Lucasfilm στα social media μας ξεσηκώνει ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά το ντεμπούτο του trailer, τα εισιτήρια για το Star Wars: The Last Jedi θα γίνουν διαθέσιμα σε όλες τις πλατφόρμες από τις οποίες μπορεί κανείς να αγοράσει εισιτήριο για την ταινία. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.



Στο Star Wars: The Last Jedi, η kywalker saga συνεχίζεται καθώς οι ήρωες της Force Awakens ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους γαλαξιακούς θρύλους σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει τα παλιά μυστήρια της Δύναμης και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του παρελθόντος.
Στο Επεισόδιο 8, επιστρέφουν οι Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, και Gwendoline Christie, ενώ το κάστ συμπληρώνουν οι Kelly Marie Tran, Laura Dern και τον Benicio Del Toro σε ρόλο κλειδί(;). Ο Rian Johnson έχει αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας, με τους Kathleen Kennedy και Ram Bergman να βρίσκονται πίσω από την παραγωγή. Οι J.J. Abrams, Tom Karnowski και Jason McGatlin εμφανίζονται ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Η πρεμιέρα του Star Wars: The Last Jedi αναμένεται την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα και μία μέρα μετά στις αμερικανικές αίθουσες.

Ως είθισται, οι πληροφορίες σχετικά με την πλοκή του επόμενου κεφαλαίου της Skywalker saga είναι ελάχιστες. Για την ακρίβεια, το The Last Jedi συνεχίζει ακριβώς από εκεί που μας άφησε το “Force Awakens”. Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι σήμερα, προέρχονται από το προηγούμενο trailer της ταινίας που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο: Πήραμε μία γεύση από την εκπαίδευση της Rey με τον Luke Skywalker στον Ahch-To, τον πλανήτη που βρήκαμε τον Luke στο τέλος του “Force Awakens”, την ίδια στιγμή που κάπου αλλού στον γαλαξία ο Finn προσπαθεί να επανέλθει από τις πληγές που του άφησε η μάχη του με τον Kylo Ren.

Από εκεί και πέρα, είχαμε την ευκαιρία -κατά τη διάρκεια του Celebration 2017- να ακούσουμε και κάποια σχόλια (με φειδώ πάντα) από τους πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα, η Daisey Ridley μας έκανε ένα «μικρό teasing», αφού σημείωσε ότι «η Rey συναντά τον Luke και περιμένει να μάθει κάποια πράγματα. Και όπως όλοι γνωρίζουν, είναι δύσκολο όταν συναντάς τους ήρωές σου, γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που περίμενες…». Εάν βάλουμε στην εξίσωση και τα τελευταία λόγια του Luke στο trailer: «Ήρθε η στιγμή για το τέλος των Jedi», τότε θα πρέπει να περιμένουμε έναν καταρρακωμένο Luke που φαίνεται να μην πιστεύει όπως παλιά στους Jedi.

Βέβαια, τα λόγια της Ridley μπορεί να σημαίνουν πολλά περισσότερα. Τα ερωτηματικά που μας άφησε το “Force Awakens” είναι πολλά, και κάτι μου λέει ότι το “Last Jedi” θα… μας αφήσει περισσότερα. Πάντως, τα fan theories σχετικά με την καταγωγή της Rey είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Ελπίζω να μην περιμένουμε μέχρι το Επεισόδιο 9 για να πάρουμε απαντήσεις. Από την άλλη, εάν λάβουμε υπόψη ότι το “Force Awakens” έχει πολλές ομοιότητες -ως προς τον τρόπο που διαδραματίζονται τα γεγονότα- με την πρώτη χρονολογικά τριλογία, τότε στο Last Jedi πρέπει να μάθουμε εάν η Rey είναι μια παρόμοια περίπτωση Darth Vader, ή «βγήκε» από κάποιο “Force tree”.

Μέχρι την πρεμιέρα του Star Wars: The Last Jedi…
May the Force be with you!

Σχόλια