Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Featurette videos για το Star Wars: The Last Jedi

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Star Wars: The Last Jedi έχει ήδη αρχίσει, και το hype βρίσκεται στα ύψη. Για την ακρίβεια... έχει "βαρέσει κόκκινο"!

Εδώ και μερικές εβδομάδες, το επίσημο youtube chanel του Star Wars μας "βομβαρδίζει" με behind the scenes και featurette videos για την επερχόμενη ταινία που, κυριολεκτικά, δε χορταίνουμε να βλέπουμε. Τα συγκεντρώσαμε λοιπόν όλα μαζί, για να έχετε να απολαμβάνετε μέχρι την πρεμιέρα του The Last Jedi στις 14 Δεκεμβρίου (στις ελληνικές αίθουσες).


Η παρακάτω playlist περιλαμβάνει σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας, και αποκαλύπτονται νέες τοποθεσίες, νέοι χαρακτήρες και Androids (με τον Άντονι Ντάνιελς σε ρόλο εκπαιδευτή), αλλά και Training Featurette που θα λατρέψετε, για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς, το γεγονός ότι η Ντέιζι Ρίντλεϊ είναι μια κούκλα. Και, τέλος, ένα "Hint" σχετικά με το πρόσφατο trailer του The Last Jedi: Πολλές φορές τα trailer των ταινιών, και ειδικά των ταινιών Star Wars, είναι... εντελώς παραπλανητικά, σε ό,τι αφορά την πλοκή. Επομένως, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Υπομονή μερικές μέρες ακόμα, και όλα θα αποκαλυφθούν (όσα πρέπει δηλαδή, μέχρι το επόμενο επεισόδιο). Μέχρι τότε... May the Force be with you!

Σχόλια