Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Πρώτη γεύση από την ταινία Solo: A Star Wars Story! (Pics)

Το πρώτο teaser της επερχόμενης ταινίας Solo: A Star Wars Story είναι γεγονός, και αποκαλύπτεται με τη μορφή της παρακάτω φωτογραφίας.



Στο εν λόγω υλικό εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές του επόμενου Star Wars spin-off και συγκεκριμένα οι Alden Ehrenreich, Donald Glover, Emilia Clarke, και ο Chewbacca φυσικά. Ο Ehrenreich αναλαμβάνει το ρόλο του Han Solo και ο Glover «μεταμορφώνεται» σε Lando Calrissian. Όσο για την όμορφη Καλίσι του Game of Thrones (Emilia Clarke), φημολογείται ότι παίζει έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Kira, αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με το ρόλο της είναι επτασφράγιστο μυστικό – όπως συμβαίνει «παραδοσιακά» με οποιαδήποτε ταινία στο θρυλικό franchise.

Λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία εμφανίστηκαν επίσης στο ίδιο ρωσικό licensing site, το οποίο αποκάλυψε τη φωτογραφία. «Το “Solo” είναι μια συναρπαστική ιστορία για τις διαγαλαξιακές περιπέτειες, όπου αφηγείται τις περιπέτειες του νεαρού Han Solo, για το πώς έμπλεκε σε δύσκολες καταστάσεις και κατάφερε να βρει μια διέξοδο από αυτές, καθώς παρέμεινε ο ίδιος λαθρέμπορος, επαναστάτης, νταής, ήρωας, που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα (σε μετάφραση από τα ρωσικά – χάρη στο comicbook.com).

Μια δεύτερη εικόνα, όπως φαίνεται παρακάτω, εμφανίζει το Millenium Falcon, όπως θα εμφανιστεί στη νέα ταινία πριν τις τελευταίες τροποποιήσεις, αφού βλέπουμε μια πιο κλασική γαλάζια και λευκή εμφάνιση.


Το πρώτο trailer για το Solo: A Star Wars Story βρίσκεται στον ορίζοντα, ενδεχομένως να αποκαλυφθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (ή ανήμερα) στο ABC (ιδιοκτησία της Disney). Να υπενθυμίσουμε ότι το ESPN και το ABC έχουν μεταδώσει και στο παρελθόν (σε πρώτη μετάδοση) διάφορα trailer της Disney, συμπεριλαμβανομένων των Star Wars: The Last Jedi και Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Σχόλια