Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Πρώτο trailer για το Ant-Man and the Wasp

Το πρώτο trailer της επόμενης ταινίας στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel είναι πλέον γεγονός! 


Ο Ant-Man μπλέκει σε νέες περιπέτειες και αυτή τη φορά, έχει συντροφιά την Wasp, την σφήκα δηλαδή. Το δίδυμο Paul Rudd και Evangeline Lilly θα συναντηθεί στο Ant-Man and the Wasp (O AntMan και η Σφήκα) που αναμένεται να είναι η τέταρτη ταινία της τρίτης φάσης του πλάνου του Marvel Cinematic Universe. Το παρακάτω trailer -και με ελληνικούς υπότιτλους (thanks Feelgood!)- μας προσφέρει μία πρώτη γεύση απ’ όσα θα επακολουθήσουν στο δεύτερο κεφάλαιο της σειράς, με τους έξυπνους και ξεκαρδιστικούς διαλόγους, για ακόμα μία φορά, να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Peyton Reed κάθεται για ακόμα μία φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Chris McKenna, Erik Sommer, Andrew Barrer, Gabriel Ferrari, και Paul Rudd. Η πρεμιέρα του Ant-Man and the Wasp έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ακριβή ημερομηνία. Στη συνέχεια, ακολουθεί το trailer, καθώς και η περιγραφή της ταινίας.




"Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang ζει πλέον με τις συνέπειες των επιλογών του, μοιράζοντας το χρόνο του ως υπερήρωας, αλλά και ως πατέρας. Προσπαθώντας να ισορροπήσει την σπιτική ζωή και τις ευθύνες του ως AntMan, αντιμετωπίζει μια καινούργια πρόκληση που του αναθέτουν η Hope Ban Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει το κοστούμι του και να μάθει να πολεμάει δίπλα στην Σφήκα, ως μια δεμένη ομάδα που δουλεύει μαζί για να καλύψει μυστικά από το παρελθόν".

Σχόλια