Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Σύντομα σε 4K UHD - Blu-ray το Star Wars: The Last Jedi

Ένα blockbuster όπως το Star Wars είναι λογικό να «τραβάει» λίγο παραπάνω στις κινηματογραφικές αίθουσες και, κακά τα ψέματα, το The Last Jedi είναι ΕΠΟΣ. Ακόμα κι αν ανήκεις σε εκείνους/ες που δεν το βρήκαν και τόσο καλό (ακόμα κι αν το μίσησες), πιθανότητα θα θέλεις να το προσθέσεις στη βιβλιοθήκη ταινιών σου.


Ανακοινώθηκαν λοιπόν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για την ψηφιακή και την 4K UHD | Blu-ray έκδοση του Star Wars: The Last Jedi - όπου σύμφωνα με το παρακάτω trailer, αναμένονται στις 13 και 27 Μαρτίου αντίστοιχα. Έτσι, αν έχεις προ-παραγγείλει την έκδοση Blu-ray της ταινίας, τώρα ξέρεις πότε περίπου θα παραλάβεις. Όπως επίσης μάθαμε και τα «extras» που θα περιλαμβάνει. Συγκεκριμένα, τόσο η ψηφιακή διανομή όσο και η φυσική έκδοση του Star Wars: The Last Jedi θα προσφέρει πάνω από 2 ώρες bonus footage, 14 delete scenes, καθώς και ένα feature-length documentary με τίτλο «The Director and The Jedi».

 Στο μεταξύ, μπορείς να διαβάσεις την -εντελώς spoiler-free- άποψη μου για το δεύτερο μέρος της sequel τριλογίας του Star Wars. Να ενημερώσω επίσης ότι το παρακάτω trailer έχει spoilers, και πολλά μάλιστα.



Μέχρι το επόμενο άρθρο May the Force be with you… always!

Σχόλια