Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Πρώτο teaser για το Solo: A Star Wars Story! (Video)

H Lucasfilm μόλις δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για το Solo: A Star Wars Story κατά τη διάρκεια του Super Bowl.



Το “Solo” είναι μια συναρπαστική ιστορία για τις διαγαλαξιακές περιπέτειες, όπου αφηγείται τις περιπέτειες του νεαρού Han Solo, για το πώς έμπλεκε σε δύσκολες καταστάσεις και κατάφερε να βρει μια διέξοδο από αυτές, καθώς παρέμεινε ο ίδιος λαθρέμπορος, επαναστάτης, νταής, αλλά και ήρωας, που όλοι αγαπήσαμε!

Στο trailer που ακολουθεί εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές του επόμενου Star Wars spin-off και συγκεκριμένα οι Alden Ehrenreich, Donald Glover, Emilia Clarke, και ο Chewbacca φυσικά. Ο Ehrenreich αναλαμβάνει το ρόλο του Han Solo και ο Glover «μεταμορφώνεται» σε Lando Calrissian. Φυσικά δεν λείπει και η όμορφη Καλίσι του Game of Thrones, που φημολογείται ότι θα παίζει έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Kira. Αυτό το κλιπ είναι μια πρόωρη ένδειξη ότι η ταινία βρίσκεται στο σωστό δρόμο, μετά τις περιπέτειες της παραγωγής.

Το Solo: A Star Wars Story θα είναι η τελευταία ταινία Star Wars για πάνω από ενάμιση χρόνο, όταν και κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου 2018, καθώς το Επεισόδιο ΙΧ μεταφέρθηκε για τις 20 Δεκεμβρίου 2019 - ύστερα από την πρόσφατη αλλαγή στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Στο μεταξύ, αυτό είναι... teaser για το 'κανονικό" trailer, το οποίο και αναμένεται στις 5 Φεβρουαρίου.Μείνετε συντονισμένοι!



[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Στη δημοσιότητα δόθηκε και το πρώτο επίσημο trailer. Απολαύστε υπεύθυνα:

Σχόλια