Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

1968: Ακόμα μία κινηματογραφική εποποιία από τον Τάσο Μπουλμέτη

About


Ας γνωριστούμε!

Το Pop Culture Only είναι ένα ακόμη Blog στην ελληνική blogόσφαιρα. Για εμένα, όμως, είναι ένας τρόπος, ή μάλλον μία "πύλη", που παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας, υποχρεώσεις, περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κ.λπ., θα με κρατήσει σε επαφή με ό,τι αγάπησα και συνεχίζω να αγαπώ από τα παιδικά μου χρόνια.

Ποπ κουλτούρα, θεωρητικά, είναι αυτό που ορίζει το mainstream της κάθε χώρας/εποχής. Για εμένα, η "ποπ κουλτούρα" βρίσκεται σχεδόν παντού, ειδικά από τη στιγμή που το Internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Φυσικά, δεν μπορώ να καλύψω τα πάντα, αλλά, ούτως ή άλλως, δεν είναι αυτός ο στόχος μου.

Αυτό το blog είναι το δικό μου "Facebook" και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να εξελιχθώ περισσότερο σαν άνθρωπος, να πειραματιστώ και κατ' επέκταση να μάθω περισσότερα πράγματα. Παράλληλα, στόχος μου είναι να παρουσιάσω ένα όσο γίνεται επιμελημένο περιεχόμενο, το οποίο θα περιλαμβάνει κυρίως ειδήσεις και άρθρα για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη υπάρχει γύρω από τον χώρο των video games, του κινηματογράφου, των comics, αγαπημένων σειρών, franchises κ.ο.κ.

Παναγιώτης Χιονίδης