Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Περιμένοντας ανυπόμονα ένα Star Wars Spinoff με Darth Vader

Αφορμή για το παρόν άρθρο στάθηκε το βίντεο που θα βρεις παρακάτω, στο οποίο μία «άρρωστη» fan του έπους που λέγεται Star Wars τρελαίνεται -στην κυριολεξία- με την τελευταία σκηνή του Νταρθ Βέιντερ στο Rogue One: A Star Wars Story.


Πρόκειται πραγματικά για μία από τις πιο αξέχαστες σκηνές στο κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars, ενώ η εμφάνιση της Πριγκίπισσας Λέια -αν και CGI - προκαλεί ανατριχίλες... πολλές ανατριχίλες. Το βίντεο μετράει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο views και προφανώς πρόκειται για ένα από τα κορυφαία reaction videos που έχουμε δει ποτέ στο YouTube. Είναι από αυτά τα βίντεο που σε «προκαλούν» να πατήσεις το "replay", και η αλήθεια είναι ότι το πάτησα... πολλές φορές!



Καλύτερος από ποτέ ο «νέος» Βέιντερ;

Ο Νταρθ Βέιντερ είναι ούτως ή άλλως badass, αλλά ποτέ δεν τον είχαμε δει τόσο γρήγορο και δυνατό με το lightsaber του. Όλοι θυμόμαστε τις σκηνές μάχης του Νταρθ Βέιντερ στην πρώτη τριλογία, που ναι μεν για την εποχή ήταν επικές, αλλά ήταν πολύ «στατικές». Τώρα η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που επιτρέπει στους κινηματογραφιστές να μεταφέρουν στην μεγάλη οθόνη ό,τι έχουν βάλει στο μυαλό τους. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Βέιντερ αποκρούει τα blasters χρησιμοποιώντας το lightsaber με μαεστρικό τρόπο, ενώ παράλληλα τους σηκώνει όλους στον αέρα.


Και ποιος δεν θέλει ένα “Darth Vader Spinoff”

Θα ήθελα πολύ να δω ένα Star Wars spinoff με Νταρθ Βέιντερ, και φυσικά δεν είμαι ο μόνος. Έχω πίστη, όμως! Αφού με την Disney στο τιμόνι όλα μπορούν να γίνουν, ακόμη και αν έχει ήδη ειπωθεί η ιστορία του Άνακιν Σκαϊγουώκερ, πριν υποκύψει στην Σκοτεινή Πλευρά και γίνει αγαπημένος χαρακτήρας για πολλούς Star Wars fans. Πάντως, εάν και όταν ανακοινωθεί ένα Darth Vader spinoff οι προσδοκίες θα είναι πολύ πιο υψηλές, ειδικά μετά την τελευταία σκηνή στο Rogue One:



Μέχρι το επόμενο άρθρο… May the Force be with you!

Σχόλια