Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Βασίλης Τσερπές: Ο “Superetroid” της καρδιάς μας

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ο Βασίλης Τσερπές αποφάσισε να κλείσει το πρώτο του κανάλι στο YouTube εξαιτίας 10-20 ηλίθιων. Ο «πραγματικός» λόγος; Επειδή είπε «ανοιχτά» τη γνώμη του για κάποιο παιχνίδι που, εκείνη την εποχή, ήταν σούπερ hype-αρισμένο και που τελικά, αποδείχτηκε σούπερ… μπούρδα - για να μην πω μαλακία. (Δεν λέω καν για ποιο παιχνίδι πρόκειται, δεν υπάρχει λόγος).

Δεν ήμουν και από τους πιο φανατικούς viewer του (κυρίως λόγω ότι είχα περιορισμένο χρόνο για καυλάντισμα στο Internet), ωστόσο, όποτε ευκαιρούσα, τον παρακολουθούσα γιατί, πρώτον, είναι σχεδόν σειρούλα -δεν είμαστε μόνο κοντά στην ηλικία, αλλά έχουμε την ίδια κ@υλ@ για το gaming και γουστάρουμε retro-παιχνίδια- και δεύτερον, ήταν από τους λίγους που ανέβαζε ωραίο, ποιοτικό περιεχόμενο σχετικά με gaming στο ελληνικό YouTube.

Θυμάμαι, όταν ανακοίνωσε ότι κλείνει το κανάλι Superetroid, ότι ήταν από τις ελάχιστες φορές που χρησιμοποίησα το προφίλ μου στο FB (πριν το διαγράψω και ρίξω χλέπα στον Ζάκερμπεργκ) για να του στείλω μήνυμα σχετικά με το να ΜΗΝ κάνει το χατίρι σ’ αυτά τα «παιδιά» -γιατί, ανεξαρτήτως ηλικίας, για παιδιά επρόκειτο (είμαι ευγενικός και δεν τους λέω ζώα). Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, μ’ έγραψε στα @ρχίδι@ του. Όχι μόνο γιατί δεν ήμαστε καν γνωστοί, αλλά γιατί, μαζί μ’ εμένα, του έστειλαν μήνυμα άλλοι χίλιοι fans και φίλοι με θέμα: ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ! Τελικά, ο Βασιλομπίλαρος αποφάσισε να κλείσει το κανάλι του. Και, μαζί μ’ αυτό, «έκλεισε» ό,τι τελευταίο είχε μείνει για μας τους Έλληνες gamers από την εποχή των 90’s.

Μια "απρόσμενη" έκπληξη!


Ξαφνικά, εντελώς τυχαία, ανακαλύπτω, πέρσι το καλοκαίρι, ότι ο Βασιλομπίλαρος αποφάσισε να επανέλθει δυναμικά! Ήδη στις πρώτες τρεις εβδομάδες, το κανάλι Supertroid έγινε ανάρπαστο. Ο Βασίλης μας τρελαίνει με τα βίντεο “Console Wars” και συνέχισε δυναμικά με πολλά αφιερώματα για σούπερ-παιχνιδάρες όπως το Dark Souls.
Το κανάλι σήμερα (Οκτώβριος του 2018), αριθμεί πάνω από 9 χιλιάδες συνδρομητές. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν όλοι αυτοί οι χρήστες είναι παλιοί συνδρομητές, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι είναι φίλοι από το παρελθόν. Άτομα άνω των 30 που πρόλαβαν να ζήσουν -άλλοι λίγο, άλλοι πολύ- την πιο χρυσή εποχή του gaming, με κονσόλες SEGA, Nintendo και PlayStation One.

Και το ταξίδι συνεχίζεται…
Ο Βασίλης είναι ο πιο αυθεντικός gaming youtuber στην Ελλάδα, και τα 9 χιλιάδες subs θεωρώ ότι τον αδικούν. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμένα, είναι ο άνθρωπος που καταφέρνει να με ταξιδέψει πίσω, σε άλλες, ωραίες εποχές. Στις εποχές των arcades, των κονσολών της Sega και της Nintendo, στην εποχή του GameBoy (ναι, ξέρω, είμαι γέρος, αλλά στα @ρχίδι@ μου). Ο Βασίλης είναι ΦΙΛΟΣ. Δεν έχει σημασία αν δεν γνωριζόμαστε. Σημασία έχει ότι τα βίντεό του είναι πολύ παρεΐστικα. Είναι η κουβεντούλα που γουστάρεις να κάνεις με τον κολλητό σου για gaming, για την επικαιρότητα, για την κ@ύλα σου στην τελική

Μέσα απ’ αυτό το blog, θέλω να τον ευχαριστήσω από καρδιάς, και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνει αυθεντικός, ρομαντικός και θα συνεχίσει ν’ ανεβάζει ποιοτικό περιεχόμενο. Όπως επίσης ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί ξανά από μερικούς μ@λ@κες.

Μπίλαρε συνέχισε!

Βρείτε το κανάλι του Superetroid εδώ.
Όλα τα βίντεο Console Wars εδώ.

Σχόλια