Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Απόκτησε εντελώς δωρεάν το εκπληκτικό Video Game Show — The Witcher 3: Wild Hunt concert

H CD Projekt RED προσφέρει μέσα από τη πλατφόρμα της, το GOG.com, ακόμα ένα επικό δώρο στους φίλους της σειράς The Witcher. Συγκεκριμένα, το πολωνικό στούντιο μας δίνει την ευκαιρία ν' απολαύσουμε τη βραβευμένη μουσική του The Witcher 3: Wild Hunt και τις δύο επεκτάσεις του, Hearts of Stone και Blood Wine, όπως εκτελέστηκε ζωντανά κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Μουσικής Κινηματογράφου 2016 στην Κρακοβία της Πολωνίας.


Το "The Witcher 3: Wild Hunt concert" έχει διάρκεια 90 λεπτά και διατίθεται σε αρχείο MP4 και αναλύσεις 4K (19.6 GB), 1080p (2.9 GB), 720p (1.22 GB), και 576p (575 MB). Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2018, και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς στο λογαριασμό σου στο GOG.com.



Σε περίπτωση που δεν έχεις ακόμα εγγραφεί στη κορυφαία πλατφόρμα για τους λάτρεις των "Good Old Games", σπεύσε ταχέως. Όχι μόνο για τα δωράκια που προσφέρει αρκετά συχνά, αλλά και για τις εκπληκτικές προσφορές σε κλασικά και σύγχρονα παιχνίδια και τη πολιτική DRM free που ακολουθεί εδώ και χρόνια η CD Projekt.

Σχόλια