Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Περιμένοντας ανυπόμονα ένα Star Wars Spinoff με Darth Vader

Αφορμή για το παρόν άρθρο στάθηκε το βίντεο που θα βρεις παρακάτω, στο οποίο μία «άρρωστη» fan του έπους που λέγεται Star Wars τρελαίνεται -στην κυριολεξία- με την τελευταία σκηνή του Νταρθ Βέιντερ στο Rogue One: A Star Wars Story.


Πρόκειται πραγματικά για μία από τις πιο αξέχαστες σκηνές στο κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars, ενώ η εμφάνιση της Πριγκίπισσας Λέια -αν και CGI - προκαλεί ανατριχίλες... πολλές ανατριχίλες. Το βίντεο μετράει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο views και προφανώς πρόκειται για ένα από τα κορυφαία reaction videos που έχουμε δει ποτέ στο YouTube. Είναι από αυτά τα βίντεο που σε «προκαλούν» να πατήσεις το "replay", και η αλήθεια είναι ότι το πάτησα... πολλές φορές!Καλύτερος από ποτέ ο «νέος» Βέιντερ;

Ο Νταρθ Βέιντερ είναι ούτως ή άλλως badass, αλλά ποτέ δεν τον είχαμε δει τόσο γρήγορο και δυνατό με το lightsaber του. Όλοι θυμόμαστε τις σκηνές μάχης του Νταρθ Βέιντερ στην πρώτη τριλογία, που ναι μεν για την εποχή ήταν επικές, αλλά ήταν πολύ «στατικές». Τώρ…

Τι είναι το Pop Culture Only;


Ας γνωριστούμε!

Το Pop Culture Only είναι ένα ακόμη Blog στην ελληνική blogόσφαιρα. Για εμένα, όμως, είναι ένας τρόπος, ή μάλλον μία "πύλη", που παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας, υποχρεώσεις, περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κ.λπ., θα με κρατήσει σε επαφή με ό,τι αγάπησα και συνεχίζω να αγαπώ από τα παιδικά μου χρόνια.

Ποπ κουλτούρα, θεωρητικά, είναι αυτό που ορίζει το mainstream της κάθε χώρας/εποχής. Για εμένα, η "ποπ κουλτούρα" βρίσκεται σχεδόν παντού, ειδικά από τη στιγμή που το Internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Φυσικά, δεν μπορώ να καλύψω τα πάντα, αλλά, ούτως ή άλλως, δεν είναι αυτός ο στόχος μου.

Αυτό το blog είναι το δικό μου "Facebook" και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να εξελιχθώ περισσότερο σαν άνθρωπος, να πειραματιστώ και κατ' επέκταση να μάθω περισσότερα πράγματα. Παράλληλα, στόχος μου είναι να παρουσιάσω ένα όσο γίνεται επιμελημένο περιεχόμενο, το οποίο θα περιλαμβάνει κυρίως ειδήσεις και άρθρα για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη υπάρχει γύρω από τον χώρο των video games, του κινηματογράφου, των comics, αγαπημένων σειρών, franchises κ.ο.κ.

Παναγιώτης Χιονίδης