Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Miss Sloane: Μία πολιτική... αντιηρωίδα!

Δεν το κρύβω, είμαι τρελός θαυμαστής της Τζέσικα Τσάστεϊν, ή, μάλλον, για να είμαι πιο ειλικρινής, είμαι ερωτευμένος με την Τζέσικα Τσάστεϊν. Είναι μία εξαιρετική ηθοποιός και γοητευτικότατη γυναίκα φυσικά. Έχω δει αρκετές ταινίες της, μια από τις τελευταίες (που είδα πρόσφατα) είναι και το Miss Sloane (Κυρία Σλόαν).


Αρχικά, να τονίσω ότι το παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παρουσίαση, review ή κάτι αντίστοιχο. Απλώς, ό,τι διαβάσεις παρακάτω, είναι η άποψή μου για μια ταινία που μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ουσιαστικά, μέσα από τις (όσο γίνεται συγκροτημένες) σκέψεις μου απαντώνται οι λόγοι που αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς.

Δεύτερον, ίσως υπάρχουν spoilers, επομένως - εάν δεν έχεις δει την ταινία- καλό είναι να μην διαβάσεις παρακάτω. Άλλωστε, όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, η «κριτική» μου θα είναι εντελώς… υποκειμενική, και στην προκειμένη περίπτωση θετική. Με πιο απλά λόγια, σου προτείνω να την δεις. Σίγουρα δεν θα είναι χάσιμο χρόνου ή χρημάτων (εάν αποφασίσεις να την…

Τι είναι το Pop Culture Only;


Ας γνωριστούμε!

Το Pop Culture Only είναι ένα ακόμη Blog στην ελληνική blogόσφαιρα. Για εμένα, όμως, είναι ένας τρόπος, ή μάλλον μία "πύλη", που παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας, υποχρεώσεις, περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κ.λπ., θα με κρατήσει σε επαφή με ό,τι αγάπησα και συνεχίζω να αγαπώ από τα παιδικά μου χρόνια.

Ποπ κουλτούρα, θεωρητικά, είναι αυτό που ορίζει το mainstream της κάθε χώρας/εποχής. Για εμένα, η "ποπ κουλτούρα" βρίσκεται σχεδόν παντού, ειδικά από τη στιγμή που το Internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Φυσικά, δεν μπορώ να καλύψω τα πάντα, αλλά, ούτως ή άλλως, δεν είναι αυτός ο στόχος μου.

Αυτό το blog είναι το δικό μου "Facebook" και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να εξελιχθώ περισσότερο σαν άνθρωπος, να πειραματιστώ και κατ' επέκταση να μάθω περισσότερα πράγματα. Παράλληλα, στόχος μου είναι να παρουσιάσω ένα όσο γίνεται επιμελημένο περιεχόμενο, το οποίο θα περιλαμβάνει κυρίως ειδήσεις και άρθρα για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη υπάρχει γύρω από τον χώρο των video games, του κινηματογράφου, των comics, αγαπημένων σειρών, franchises κ.ο.κ.

Παναγιώτης Χιονίδης