Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Ο Ρον Χάουαρντ νέος σκηνοθέτης της ταινίας Han Solo [UPDATE]

Φαίνεται ότι η Disney και η Lucasfilm μπορεί να έχουν ήδη βρει τον άνθρωπο που θα αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας Han Solo μετά από την αποχώρηση των Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ. Σύμφωνα με το Deadline, ο Αμερικανός Χάουαρντ (Happy Days, Απόλλων 13, Ένας υπέροχος άνθρωπος) αποτελεί κορυφαία επιλογή για να αναλάβει την ταινία.


Τα ξημερώματα της Τετάρτης (21 Ιουνίου 2017), μάθαμε ότι χώρισαν οι δρόμοι της Lucasfilm με τους προηγούμενους σκηνοθέτες της επερχόμενης ταινίας Han Solo. Τα γυρίσματα της ταινίας, η οποία βρίσκεται ήδη κοντά στο τέλος της παραγωγής, ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο στα Pinewood Studios στο Λονδίνο. Ο λόγος αυτού του διαζυγίου λέγεται ότι έχει να κάνει με «δημιουργικές διαφορές», και τώρα η Lucasfilm βρίσκεται σε αναζήτηση σκηνοθέτη για να αναλάβει το project. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει επίσημη επιβεβαίωση από τη Disney ή τη Lucasfilm, ωστόσο, εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες, το project θα αποκτήσει έναν αξιόλογο σκηνοθέτη που μπορεί να εξασφαλίσει ότι η παραγωγή του επόμενου Star Wars spin-off θα παραμείνει εντός χρονοδιαγράμματος, και άρα η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά το Μάιο του 2018.
Η ιστοσελίδα Deadline αναφέρει ότι ο Χάουαρντ εργάζεται πάνω σε ένα ντοκιμαντέρ για τον Λουτσιάνο Παβαρότι, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να αναλάβει και την ταινία της Lucasfilm. Αν όλα πάνε καλά, η πρεμιέρα του Han Solo: A Star Wars Story θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου 2018, με τον Άλντεν Έρενραϊχ στο ρόλο του νεαρού Han Solo και τον Φιλανδό μπασκετμπολίστα Ζωνας Σουατάμο ως Τσουμπάκα στην εποχή πριν από το Star Wars: A New Hope, πριν συναντήσουν τη πριγκίπισσα Λέια και τον Λουκ. Ο Ντόναλντ Γκλόβερ είναι ο νέος Λάντο Καλρίσιαν, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Γούντι Χάρελσον, Φοίβη Ουάλερ Μπρίντζ και Εμίλια Κλαρκ σε ρόλους που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.
Πηγή

UPDATE 22/06/2017
Lucafilm και Disney ανακοίνωσαν και επίσημα τον Ρον Χάουαρντ ως τον σκηνοθέτη που θα ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας Han Solo. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στις 10 Ιουλίου, με την πρεμιέρα της ταινίας να αναμένεται κανονικά στις 25 Μαΐου 2018.
 
Πηγή

Σχόλια