Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Behind the scenes trailer για το Star Wars: The Last Jedi

Μπορεί το επόμενο event της Disney (D23 Expo 2017) να μην μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη για το πολυαναμενόμενο Star Wars: The Last Jedi -με πιο απλά λόγια, μάλλον δεν θα δούμε κάποιο teaser- ωστόσο το επίσημο κανάλι Star Wars στο YouTube δημοσίευσε ένα behind the scenes trailer που σίγουρα θα το δεις… και θα το ξαναδείς – τουλάχιστον ακόμα μία φορά.


Το ενδιαφέρον σε κάτι τέτοια trailer δεν είναι τόσο το ίδιο το κλιπ, αν και ό,τι έχει να κάνει με Star Wars είναι και παραείναι ενδιαφέρον - όσο τα reaction videos που ακολουθούν από διάφορους youtubers, γνωστούς και μη. Άλλωστε, τα «fan theories» είχαν, έχουν και θα έχουν πάντα την πλάκα τους.

Η αναμονή λοιπόν για το "The Last Jedi", προφανώς, είναι μεγάλη. Αυτή τη φορά, μάλιστα, έχουμε και ένα λόγο παραπάνω να περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη ταινία Star Wars: η τελευταία εμφάνιση της πριγκίπισσάς μας, της Λέια (κατά κόσμον Κάρι Φίσερ). Η φράση «τελευταία εμφάνιση» μάλλον είναι λάθος, καθώς, μπορεί να μην την ξαναδούμε στην μεγάλη οθόνη, αλλά μπορούμε να την απολαμβάνουμε -όποτε θέλουμε- μέσα από την πρώτη και θρυλική τριλογία του Star Wars.

Η πρεμιέρα του Star Wars: The Last Jedi αναμένεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Μέχρι το επόμενο teaser trailer… ας «παρηγορηθούμε» με το παρακάτω βίντεο.


Σχόλια