Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Miss Sloane: Μία πολιτική... αντιηρωίδα!

Δεν το κρύβω, είμαι τρελός θαυμαστής της Τζέσικα Τσάστεϊν, ή, μάλλον, για να είμαι πιο ειλικρινής, είμαι ερωτευμένος με την Τζέσικα Τσάστεϊν. Είναι μία εξαιρετική ηθοποιός και γοητευτικότατη γυναίκα φυσικά. Έχω δει αρκετές ταινίες της, μια από τις τελευταίες (που είδα πρόσφατα) είναι και το Miss Sloane (Κυρία Σλόαν).


Αρχικά, να τονίσω ότι το παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παρουσίαση, review ή κάτι αντίστοιχο. Απλώς, ό,τι διαβάσεις παρακάτω, είναι η άποψή μου για μια ταινία που μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ουσιαστικά, μέσα από τις (όσο γίνεται συγκροτημένες) σκέψεις μου απαντώνται οι λόγοι που αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς.

Δεύτερον, ίσως υπάρχουν spoilers, επομένως - εάν δεν έχεις δει την ταινία- καλό είναι να μην διαβάσεις παρακάτω. Άλλωστε, όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, η «κριτική» μου θα είναι εντελώς… υποκειμενική, και στην προκειμένη περίπτωση θετική. Με πιο απλά λόγια, σου προτείνω να την δεις. Σίγουρα δεν θα είναι χάσιμο χρόνου ή χρημάτων (εάν αποφασίσεις να την…

Behind the scenes trailer για το Star Wars: The Last Jedi

Μπορεί το επόμενο event της Disney (D23 Expo 2017) να μην μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη για το πολυαναμενόμενο Star Wars: The Last Jedi -με πιο απλά λόγια, μάλλον δεν θα δούμε κάποιο teaser- ωστόσο το επίσημο κανάλι Star Wars στο YouTube δημοσίευσε ένα behind the scenes trailer που σίγουρα θα το δεις… και θα το ξαναδείς – τουλάχιστον ακόμα μία φορά.


Το ενδιαφέρον σε κάτι τέτοια trailer δεν είναι τόσο το ίδιο το κλιπ, αν και ό,τι έχει να κάνει με Star Wars είναι και παραείναι ενδιαφέρον - όσο τα reaction videos που ακολουθούν από διάφορους youtubers, γνωστούς και μη. Άλλωστε, τα «fan theories» είχαν, έχουν και θα έχουν πάντα την πλάκα τους.

Η αναμονή λοιπόν για το "The Last Jedi", προφανώς, είναι μεγάλη. Αυτή τη φορά, μάλιστα, έχουμε και ένα λόγο παραπάνω να περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη ταινία Star Wars: η τελευταία εμφάνιση της πριγκίπισσάς μας, της Λέια (κατά κόσμον Κάρι Φίσερ). Η φράση «τελευταία εμφάνιση» μάλλον είναι λάθος, καθώς, μπορεί να μην την ξαναδούμε στην μεγάλη οθόνη, αλλά μπορούμε να την απολαμβάνουμε -όποτε θέλουμε- μέσα από την πρώτη και θρυλική τριλογία του Star Wars.

Η πρεμιέρα του Star Wars: The Last Jedi αναμένεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Μέχρι το επόμενο teaser trailer… ας «παρηγορηθούμε» με το παρακάτω βίντεο.


Σχόλια