Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Αυτό είναι το νέο trailer του Black Panther!

H Marvel Studios δημοσίευσε ακόμη ένα trailer για το πολυαναμενόμενο Black Panther, τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Chadwick Boseman ως T'Challa, τον κυρίαρχο ήρωα και βασιλιά του τεχνολογικά προηγμένου αφρικανικού έθνους της Wakanda.


Ο Chadwick Boseman έκανε το ντεμπούτο του ως «Black Panther» στο Captain America: Civil War που κυκλοφόρησε το 2016, όπου αναζητούσε εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, βασιλιά T'Chaka, καταδιώκοντας τον Winter Soldier. Ο Boseman θα επαναλάβει επίσης το ρόλου του ως Black Panther για το Avengers: Infinity War τον Μάιο του 2018.

Η νέα ταινία ακολουθεί τον Ulysses Klaue (Andy Serkis), ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στο Avengers: Age of Ultron, προσπαθώντας να επιστρέψει στο κρυμμένο έθνος της Wakanda. Αυτή τη φορά προστίθεται και ο Erik Killmonger (Michael B. Jordan), ένας μισθοφόρος με μνησικακία κατά της βασιλικής οικογένειας της Wakanda. Στο trailer, αποκαλύπτονται νέες στολές Panther, ενώ βλέπουμε ότι στην ομάδα ηρώων προστίθεται και η αδερφή του T'Challa's, Shuri (Letitia Wright). Άλλωστε, η Shuri υπήρξε Black Panther στο σύμπαν της Marvel για ένα χρονικό διάστημα.
Η πρεμιέρα του Black Panther αναμένεται στις 15 Φεβρουαρίου του 2018, στις ελληνικές αίθουσες. Στη συνέχεια ακολουθεί το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους. Μια προσφορά της Feelgood.



Άλλες επερχόμενες ταινίες του Marvel Cinematic Universe περιλαμβάνουν το Thor: Ragnarok στις 2 Νοεμβρίου 2017. Το Avengers: Infinity War στις 4 Μαΐου 2018, το Ant-Man and the Wasp στις 6 Ιουλίου 2018, το Captain Marvel στις 8 Μαρτίου 2019, το sequel του Spider-Man: Homecoming στις 5 Ιουλίου, του 2019, και το Guardians of the Galaxy Vol. 3, το 2020.

Σχόλια