Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Πρώτο trailer για τη 2η σεζόν της σειράς Jessica Jones

H πιο ζόρικη γκόμενα στο σύμπαν της Marvel επιστρέφει στο Netflix στις αρχές του επόμενου έτους και τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη νέα περιπέτεια της Jessica Jones.
Το trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς μας δείχνει την Τζέσικα Τζόουνς (Krysten Ritter) να έχει αναλάβει μια νέα υπόθεση, αλλά εξακολουθεί να μαστίζεται από τα ίδια προβλήματα. Ακόμη και χωρίς τον Kilgrave ή τους μαγικούς Νίντζα του Χεριού να την ενοχλούν, η Τζέσικα παραμένει… εντελώς ανισόρροπη.


Στο trailer, συνοδευόμενο από τους γλυκούς ήχους του «Barracuda» των Heart, βλέπουμε για πρώτη φορά τους συμμάχους της Τζέσικα όπως τους Trish Walker (Rachael Taylor) και Malcom Ducasse (Eka Darville), ενώ βλέπουμε ότι παραμένει η επιρροή του Kilgrave. Αν και δεν εμφανίζεται η Carrie-Anne Moss ως Jeri Hogarth, η ηθοποιός έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα επαναλάβει το ρόλο της στη δεύτερη σεζόν της Jessica Jones. Παίρνουμε επίσης μια πρώτη γεύση από το νέο χαρακτήρα που ονομάζεται Oscar. Και ο οποίος βοηθά την Τζέσικα να ξεπεράσει την αποτυχημένη σχέση της με τον Λουκ Κέιτζ.

Το trailer δεν προσφέρει και πολλά πράγματα όσον αφορά στην πλοκή της νέας σεζόν, οπότε δεν είμαστε σίγουροι τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια. Αλλά με βάση το πώς τελείωσε η πρώτη σεζόν και την επιμονή του Trish Walker, ο οποίος ανακαλύπτει από πού προέρχονται οι δυνάμεις της, ίσως όλη η πλοκή έχει να κάνει με την προέλευση της Τζέσικα.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της πρώτης, καθιστώντας την πρώτη σειρά των Marvel και Netflix που λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα των Defenders. Και τα 13 επεισόδια της δεύτερης σεζόν της Jessica Jones θα είναι διαθέσιμα στο στο Netflix στις 8 Μαρτίου, 2018. Μέχρι τότε, απολαύστε υπεύθυνα!


Σχόλια