Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Νέες ταινίες Star Wars από τους δημιουργούς του Game of Thrones (Video)

Δεν είναι δα και καμιά έκπληξη. Άλλωστε η Disney μας το είχε ήδη επιβεβαιώσει: θα έρθουν ακόμα περισσότερες ταινίες Star Wars. Έτσι, μετά την ανακοίνωση της νέας τριλογίας Star Wars τον περασμένο Δεκέμβριο, η οποία θα φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη της ταινίας Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson, η Disney μας προσφέρει μια γρήγορη ματιά στο μέλλον του επικού franchise.



Συγκεκριμένα, η παραγωγός Kathleen Kennedy ανακοίνωσε ότι οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss, θα αναλάβουν το σενάριο και την παραγωγή μιας νέας σειράς ταινιών Star Wars! Οι Benioff και Weiss επιβεβαίωσαν με τη σειρά τους ότι πρόκειται να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones. Άρα όχι νωρίτερα από το 2019.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα, ωστόσο γνωρίζουμε σίγουρα ότι η νέα σειρά θα αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο, τόσο από την επερχόμενη τριλογία του Rian Johnson όσο και από την Luke Skywalker saga. Όπως έχω τονίσει και σε προηγούμενο άρθρο στο Pop Culture Only, η Disney έχει επενδύσει πολλά στο θρυλικό franchise και δεν πρόκειται να κάνει... τσιγκουνιές. Το μέλλον του Star Wars προβλέπεται ακόμη πιο λαμπρό, με επικές ταινίες και νέες περιπέτειες που θα απολαμβάνουν οι fans για πολλά, πάρα πολλά χρόνια.

Στη συνέχεια, ακολουθεί το σχετικό βίντεο. Μέχρι το επόμενο άρθρο… May the Force be with you.


Σχόλια