Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

Star Wars: Episode IX - 1η Αυγούστου η έναρξη γυρισμάτων και πολλές εκπλήξεις στο καστ!

Ευτυχώς που υπάρχει το λατρεμένο μου Star Wars και ξεκλέβω λίγο χρόνο για να γράψω στο αγαπημένο μου blog!


Όπως μάθαμε μέσα από το επίσημο κανάλι του Star Wars στο youtube, τα γυρίσματα για το επόμενο επεισόδιο της Skywalker saga θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου στα Pinewood Studios στο Λονδίνο. Παράλληλα, ανακοινώθηκε το καστ για το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης τριλογίας, στο «τιμόνι» του οποίου θα βρίσκεται ο αγαπημένος μας Τζέι Τζέι Άμπραμς όπου μαζί με τον Κρις Τέρριο θ’ αναλάβουν το screenplay της ταινίας.

Έτσι λοιπόν, στο Star Wars: Episode IX, θα δούμε για ακόμα μία φορά τους Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Άνταμ Ντράιβερ, Λουπίτα Νιόγκο, Ντόμναλ Γκλίσον, Κέλλυ Μαρί Τραν, Γιόνας Σάτουμο και Μπίλι Λουρντ.

Φυσικά, θα δούμε και πολλά νέα πρόσωπα στο σύμπαν του Start Wars, όπου οι Ναόμι Άκι (Λαίδη Μάκμπεθ), Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ (Λόγκαν, Δράκουλας, τα χρόνια της αθωότητας) και η Κέρι Ράσελ (The Americans) θα έχουν την τιμή να πλαισιώνουν τους βετεράνους Μάρκ Χάμιλ, Άντονι Ντάνιελς, και τον Μπίλι Ντι Γουίλιαμς να επιστρέφει ως Λάντο Καλρίσιαν!

Ακόμη, μάθαμε ότι θα μπορέσουμε ν’ απολαύσουμε, έστω για τελευταία φορά, την αγαπημένη μας Πριγκίπισσα Λέια Οργκάνα. Όπως επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης Τζέι Τζέι Άμπραμς, υπάρχει αρκετό υλικό με την Κάρι Φίσερ από τα γυρίσματα του The Force Awakens που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί – και με κάποιο τρόπο θα «δέσει» - στο τελευταίο επεισόδιο της τριλογίας, κάτι που -όπως τόνισε και ο Άμπραμς- είναι προτιμότερο από τη λύση του CG. Μάλιστα, ο Άμπραμς έχει και τις «ευλογίες» της Μπίλι Λουρντ (κόρη της Κάρι Φίσερ, για όσους/ όσες δε γνωρίζουν).

Ο θρυλικός συνθέτης Τζον Γουίλιαμς θα "ντύσει" μουσικά και το ένατο επεισόδιο του Star Wars, όπου μάλλον αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που βάζει την υπογραφή του στο σύμπαν του Star Wars.

Η πρεμιέρα του Star Wars: Episode IX αναμένεται το Δεκέμβριο του 2019. Μέχρι τότε…

May the Force be with you. ALWAYS.

Σχόλια