Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη - Τέλος εποχής, αρχή μιας νέας

37 λεπτά ολόφρεσκου gameplay για το επερχόμενο Thronebreaker: The Witcher Tales

Σου αρέσουν τα old school RPGs, ενώ ταυτόχρονα γουστάρεις CD Projekt RED και The Witcher; Ε, λοιπόν, δεν είσαι ο μοναδικός. Και αυτό το ξέρει καλά το ταλαντούχο πολωνικό στούντιο. Μετά το υπέροχο GWENT: The Witcher Card Game, η CD Projekt φέρνει το Thronebreaker: The Witcher Tales, "μια σκοτεινή περιπέτεια RPG που τοποθετείται στον κόσμο του The Witcher". Ο τίτλος κυκλοφορεί από τις 23 Οκτωβρίου για PCs, αποκλειστικά μέσω του GOG.COM.


Σήμερα, 12 Οκτωβρίου 2018, οι προγραμματιστές της CD Projekt RED  δημοσίευσαν ένα ολοκαίνουργιο βίντεο το οποίο παρουσιάζει ένα walkthrough 37 λεπτών από το πρώτο κεφάλαιο του παιχνιδιού. Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει πλούσιο υλικό από την ιστορία και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, υπό τα σχόλια του Community Manager Paweł Burza, ο οποίος παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τον κόσμο του Thronebreaker.

Όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης, "το Thronebreaker είναι ένα νέο single player role-playing game που τοποθετείται στο κόσμο της δημοφιλούς σειράς The Witcher και συνδυάζει "narrative-driven" εξερεύνηση με μοναδικά παζλ και μηχανισμούς μάχης καρτών".

Δημιουργημένο από την ομάδα ανάπτυξης που βρίσκεται πίσω από το επικό The Witcher 3: Wild Hunt, ο τίτλος αφηγείται την πραγματική ιστορία της Meve, βασίλισσας των δύο Βόρειων Βασιλείων Lyria και Rivia. Αντιμέτωπη με μια επικείμενη εισβολή των Nilfgaardian, η Meve αναγκάζεται να εισέλθει για ακόμα μία φορά στο μονοπάτι του πολέμου, ξεκινώντας ένα σκοτεινό ταξίδι καταστροφής και εκδίκησης.

Και μόνο η περιγραφή του Thronebreaker κάνει ακόμα πιο "επίπονη" την αναμονή μας. Ας "μιλήσουν" και οι εικόνες, λοιπόν:



Ο τίτλος είναι διαθέσιμος για προ-παραγγελία με τιμή στα €25.89.

Σχόλια