Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Miss Sloane: Μία πολιτική... αντιηρωίδα!

Δεν το κρύβω, είμαι τρελός θαυμαστής της Τζέσικα Τσάστεϊν, ή, μάλλον, για να είμαι πιο ειλικρινής, είμαι ερωτευμένος με την Τζέσικα Τσάστεϊν. Είναι μία εξαιρετική ηθοποιός και γοητευτικότατη γυναίκα φυσικά. Έχω δει αρκετές ταινίες της, μια από τις τελευταίες (που είδα πρόσφατα) είναι και το Miss Sloane (Κυρία Σλόαν).


Αρχικά, να τονίσω ότι το παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παρουσίαση, review ή κάτι αντίστοιχο. Απλώς, ό,τι διαβάσεις παρακάτω, είναι η άποψή μου για μια ταινία που μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ουσιαστικά, μέσα από τις (όσο γίνεται συγκροτημένες) σκέψεις μου απαντώνται οι λόγοι που αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς.

Δεύτερον, ίσως υπάρχουν spoilers, επομένως - εάν δεν έχεις δει την ταινία- καλό είναι να μην διαβάσεις παρακάτω. Άλλωστε, όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, η «κριτική» μου θα είναι εντελώς… υποκειμενική, και στην προκειμένη περίπτωση θετική. Με πιο απλά λόγια, σου προτείνω να την δεις. Σίγουρα δεν θα είναι χάσιμο χρόνου ή χρημάτων (εάν αποφασίσεις να την…

Zygote: Στις 12 Ιουλίου η επόμενη ταινία μικρού μήκους του Neil Blomkamp

Ο Neil Blomkamp μας έχει ήδη προετοιμάσει για την επόμενη ταινία μικρού μήκους της Oats Studios, η οποία θα έχει τίτλο Zygote.

Τώρα, έχουμε και το πρώτο teaser trailer το οποίο λειτουργεί ως έναρξη της αντίστροφης μέτρησης που μας οδηγεί στην 12η Ιουλίου, όπου και θα δημοσιευθεί σε YouTube και Steam η επόμενη ταινία του στούντιο με πρωταγωνίστρια την 23χρονη ηθοποιό Dakota Fanning. Το εν λόγω teaser διαρκεί μόλις 13 δευτερόλεπτα, αλλά είναι αρκετά για να μας… teasάρει για τα καλά! Μπορείς να απολαύσεις το βίντεο μέσα από τον παρακάτω player.


Σχόλια